Recruitment agentura Menu

Seznamte se s RPO

Neplýtvejte časem ani penězi. Nechte si doporučit recruitera od nás jednoduše a výhodně. Vyhnete se tak náročným onboardingům, zaškolováním a dalším procesům. Od dreamBIG můžete počítat s již hotovým a zkušeným recruiterem, kterého si necháte pouze tak dlouho, jak budete potřebovat.

Neplýtvejte časem ani penězi. Nechte si doporučit recruitera od nás jednoduše a výhodně. Vyhnete se tak náročným onboardingům, zaškolováním a dalším procesům. Od dreamBIG můžete počítat s již hotovým a zkušeným recruiterem, kterého si necháte pouze tak dlouho, jak budete potřebovat.

Co znamená RPO a jaké přináší výhody?

RPO = Recruitment Process Outsourcing. Zajistíme Vám zkušeného recruitera, který se vám postará o nábor zaměstnanců. Hlavními důvody pro využití RPO jsou jeho rychlost a flexibilita.

V každé firmě a každém odvětví se v průběhu roku střídají sezónní peaky a taky slabší „okurkové sezóny“. Outsourcovat recruitera se tedy vyplatí už jen proto, že ho můžete využívat pouze tehdy, kdy to opravdu potřebujete. A pozor, nejednou už se stalo, že firmy využívají služeb vybraných recruiterů i na stálo námi vybrané recruitery i na stálo. To je potom pro nás i recruitera opravdu autentická forma uznání kvality.

Nespornou výhodou RPO spolupráce je rychlost, se kterou můžete služeb experta začít využívat. Zaškolení vlastního interního kolegy většinou trvá několik dní, ne-li týdnů. Od nás dostáváte doporučení na vyškoleného a hotového recruitera s dostatečnými zkušenostmi. Jeden den tedy poptáte, a ten další už může recruiter čeřit vody pracovních nabídek ve vašem zájmu.

Hlavními benefity RPO tedy jsou:

  • Výhodnost – ušetříte za školení a využíváte jen tak dlouho, jak potřebujete
  • Rychlost – dnes nás kontaktujete, zítra už využíváte služeb zkušeného náboráře ve „vašem dresu“
  • Flexibilita – víte, že vaše zakázka bude trvat jen krátké, ale časově intenzivní období?  

Pro koho je služba RPO vhodná?

Menší firmy s nárazovými potřebami, které nemají vlastního HR specialistu

Očekáváte větší vytížení, ale pouze na krátkou dobu? Netrapte se sami na spletitém trhu práce. Od toho je tu dreamBIG se službou RPO.

Společnosti, které si samy nevěří v hledání nových zaměstnanců nebo dlouhodoběji nejsou spokojeny s kandidáty

Potřebujete do svého týmu opravdu zkušeného ajťáka, ale nejste si jisti, jestli dostatečně odhadnete jeho kvalitu a výkonnost? Nechte to na nás. Profiltrujeme kandidáty za vás a vybereme přesně takové, kteří budou splňovat vaše finanční i výkonnostní požadavky…

Firmy, které aktuálně očekávají vyšší vytížení a potřebují dočasně posílit

Tendr dopadl úspěšně. Zakázka je na stole. Ale co teď? Zvládneme všechno s aktuálním týmem včas a v odpovídající kvalitě? Neriskujte a využijte služeb zkušeného recruitera…

Společnosti, které potřebují seškrtat výdaje a ušetřit náklady za personální agentury

Zajistíme vám služby recruitera přesně na ty periody, ve kterých ho potřebujete. S námi se vyhnete zvýšeným nákladům.

Reference našich klientů (těší nás)

“S dreamBIG spolupracuji dlouhodobě, zejména v oblasti sourcingu zkušených IT profesionálů. Sourceři mají velmi dobrou znalost trhu, zároveň jsou velmi silní v komunikaci a identifikaci potřeb na straně firmy i na straně potenciálního kandidáta. Tyto klíčové dovednosti vedou k úspěšnému oslovení, kdy sourcer takzvaně nastartuje proces změny a oslovený kandidát se začne o nabídnutou roli více zajímat. Společně s manažery pak sourcer pomáhá prvotní oslovení proměnit v úspěšný nástup.” Sylva Matulová, Siemens Mobility s.r.o.

NAPIŠTE NÁM

Nemáme chatbota, ale máme kolegy kteří odpovídají na vše a včas (maximálně do 48 hodin).